Vabilo k včlanitvi v Alumni klub AMEU – ISH

Alma Mater Europaea – Fakulteta za humanistični študij, Institutum Studiorum Humanitatis, Ljubljana (AMEU – ISH) se ponaša s prepoznavno 25-letno podiplomske izobraževalne in raziskovalne dejavnosti. Doslej je na fakulteti zaključilo podiplomski študij skoraj 200 magistrov in doktorjev znanosti, ki danes delujejo na visokih položajih, saj fakulteta zagotavlja vrhunski interdisciplinarni študij na različnih raziskovalnih področjih humanistike, pa tudi družboslovja, pri katerem sodelujejo vrhunski mednarodno uveljavljeni raziskovalci, in pri katerem s študenti in študentkami intenzivno in posvečeno razvijamo njim lastni raziskovalni potencial.

Na fakulteti se je že pred časom porodila zamisel o ustanovitvi Alumni kluba kot stičnega mesta diplomantov in diplomantk fakultete vseh generacij in programov fakultete, zato je tudi v srednjeročnem Strateškem načrtu 2018-23 ustanovitev Alumni kluba opredeljena kot eden izmed prednostnih strateških ciljev. Zato smo ustanovili Alumni klub AMEU – ISH, v sklopu katerega vabimo k včlanitvi vse dosedanje magistre in magistrice ter doktorje in doktorice znanosti, ki so kdajkoli zaključili študij na fakulteti.

Z izpolnitvijo spodnje elektronske prijave za včlanitev v Alumni klub AMEU – ISH boste pristopili k vzpostavljanju in razvijanju profesionalnega ter družabnega sodelovanja alumnov in fakultete, kar je tudi eden njegovih temeljnih namenov.

Predsednica Alumni kluba AMEU-ISH je dr. Maja Gutman.


Elektronska prijava v Alumni klub AMEU – ISH