Alumni klub Alma Mater vabi na predavanje Retorika in javno nastopanje

Alumni klub Alma Mater vabi na predavanje Retorika in javno nastopanje

Alumni klub Alma Mater v petek, 24. 5. 2019, ob 17. uri vabi na predavanje Retorika in javno nastopanje, ki bo potekalo v prostorih Alma Mater Europaea na Slovenski ulici 17 v Mariboru. Vabljeni vsi nekdanji študentje Alma Mater, aktivni študentje, učitelji in prijatelji Alma Mater.

Umetnost prepričljivega javnega nastopanja je veščina, ki odpira vrata tako v poklicnem kot tudi v zasebnem življenju. Načela klasične retorike so osnova vsakega dobrega nastopa. Vsi smo verjetno že imeli cmok v grlu, ko je beseda nanesla na javno nastopanje ali ko je bilo treba predstaviti sebe ali svoje delo. Nihče se ne rodi kot odličen govorec, temveč takšen postane, ko izboljša veščine javnega nastopanja.

Zato Alumni klub Alma Mater v petek, 24. 5. 2019,  ob 17. uri v prostorih Alma Mater na Slovenski ulici 17 v Mariboru, organizira predavanje na temo Retorika in javno nastopanje. “Poslušali bomo predavanje gospe Polonce Komar, vodje službe za komuniciranje RTV Slovenija. Na RTV Slovenija je bila zaposlena tudi kot vodja projektov. Leta 2011 je bila izvoljena v državni zbor Republike Slovenije, leta 2013 pa je bila tudi izglasovana v podpredsednico Državnega zbora RS. Ima dve desetletji izkušenj s področja marketinga, odnosov z javnostmi in trženja ter je velika poznavalka medijev, retorike in javnega nastopanja,«  je pojasnila Špela Bobek, v.d. predsednica Alumni kluba Alma Mater.

Zaradi lažje organizacije je prisotnost potrebno potrditi na povezavi: https://www.1ka.si/a/219168

Vljudno vabljeni!

Alumni klub Alma Mater