Informativni dan za doktorski študij humanistike (NOVO!)

Vljudno vas vabimo na informativni dan, kjer bomo predstavili doktorski študij humanistike na Fakulteti za podiplomske študije humanistike – Institutum Studiorum Humanitatis – ISH.

Informativni dan bo potekal v četrtek, 28. 9. 2017, ob 17.00 uri v prostorih Alma Mater Europaea – Institutum Studiorum Humanitatis, Kardeljeva ploščad 1, Ljubljana.

Doktorski študij in sodelovanje z AMEU – ISH bo na informativnem dnevu predstavila prof. dr. Polona Tratnik, dekanja.

Fakulteta za podiplomski študij humanistike, Institutum Studiorum Humanitatis, se ponaša s prepoznavno 25-letno tradicijo podiplomske visokošolske in raziskovalne dejavnosti. Tu je diplomiralo že skoraj 200 doktorjev in magistrov znanosti, ki danes delujejo na visokih položajih. Zagotavljamo vrhunski interdisciplinarni študij na različnih raziskovalnih področij humanistike, pa tudi družboslovja, pri katerem sodelujejo številni mednarodno uveljavljeni raziskovalci, in pri katerem s študenti intenzivno ter posvečeno razvijamo lastni raziskovalni potencial. Fakulteta je bogato mednarodno vpeta in omogoča raziskovalno vključevanje študentov in doktorjev znanosti v raziskovalne projekte.

Ob tej priložnosti spomnimo, da je letos AMEU-ISH razpisal doktorsko shemo, na katero se lahko kandidati za doktorski študij prijavite do 29. 9. 2017 in ki omogoča ugodno šolnino za 3 leta študija po ceni zgolj 1.800 eur letno. Več informacij je dostopnih na: https://www.ish.si/?p=5307.

Zaradi novosti v zvezi z vpisnim postopkom na državni ravni kandidate opozarjamo, da je v primeru potencialnega interesa za vpis, nujna neobvezujoča prijava na študij najkasneje do 29. 9. 2017. Brez pravočasne prijave, ki vas ne zavezuje k vpisu, kasnejši vpis v mesecu oktobru ni več možen, sicer pa je možen do konca oktobra.